Banner 980x90

Nekonstatējot noziedzīgu nodarījumu, izbeidz saistībā ar miljonāra Zavadska nāvi sākto kriminālprocesu

Daugavpils, 12.apr., LETA. Policija izbeigusi kriminālprocesu, kurš bija sākts saistībā ar pazīstamā Daugavpils uzņēmēja, "Ditton" uzņēmumu grupas līdzīpašnieka miljonāra Eduarda Zavadska nāvi.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldē, kriminālprocess izbeigts sakarā ar noziedzīga nodarījuma neesamību.

Zavadska nāvē policija jau sākotnēji nesaskatīja noziedzīgu nodarījumu un nesaistīja šo negadījumu ne ar vienu citu personu. Saņemtie ekspertīžu rezultāti to ir apliecinājuši, norādīja VP.

Jau vēstīts, ka Zavadskis tika atrasts miris pērn 8.oktobrī ap plkst.7 rītā Daugavpilī bijušā futbola kluba "Dinaburg" prezidenta Oļega Gavrilova automašīnā kādas mājas pagalmā Saules ielā. Apskates gaitā redzami miesas bojājumi mirušajam netika konstatēti.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību. Lai noteiktu uzņēmēja patieso nāves iemeslu, tika nozīmētas ekspertīzes.

Gavrilovs aģentūrai LETA iepriekš izteicās, ka ir šokā par notikušo. "Man šobrīd ir grūti runāt. Eduards bija mans tuvs draugs un viens no cienījamākajiem cilvēkiem, kādus esmu pazinis," teica Gavrilovs.

Zavadskis bija AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" lielākais akcionārs, jo viņam piederēja 20% uzņēmuma akciju. Pārējie uzņēmuma īpašnieki ir Vladislavs Drīksne (19,92%), SIA "MAX Invest Holding" (13,635%), SIA "Maleks S" (13,63%) un SIA "Dvinsk MNG" (9,46%).

Tāpat viņš vairākkārt bija minēts Latvijas miljonāru sarakstā, jo viņam piederēja kapitāldaļas vairākos uzņēmumos un viņa īpašumā bija septiņi īpašumi Daugavpilī un Daugavpils novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)