Banner 980x90

Naudas aizdevums jaunas dzīves uzsākšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pavasarī  daudzi vēlas pārmaiņas. Kāds vairāk pievēršas fiziskajām aktivitātēm, cits pārkārto mājokli vai pārceļas uz jaunu dzīvesvietu. Protams, lai īstenotu visus sapņus, ir nepieciešami papildus naudas līdzekļi. Nereti ar personīgajiem ienākumiem un ikmēneša algu var būt par maz, tāpēc jādomā par aizņemšanos. Naudas aizdevums internetā var būt viens no risinājumiem, kad ātri nepieciešams papildināt kontu.

Iekārto dzīvesvietu pēc savām iecerēm
Ja jaunā dzīves telpa ir pavisam tukša, tad primāri lietu sarakstā būs mēbeles un sadzīves tehnika. Protams, vienas algas ietvaros visu nepieciešamo nav iespējams sagādāt, tādēļ jāņem preces uz līzingu vai jāaizņemas konkrētā naudas summa līdz algas dienai. Tieši strādājošiem cilvēkiem, aizdevēji uzticas visvairāk, jo viņiem ir ienākumi, no kuriem atmaksāt kredītu. Ja ģimenē strādā vairākas personas, tad kredīta atdošana būs vēl vienkāršāka. Atkarībā no vēlmēm pirmo naudas aizdevumu internetā var saņemt vairāku simtu eiro apmērā.

Kā izvēlēties naudas aizdevēju?
Kā dzirdam reklāmās televīzijā un redzam interneta medijos, ātro kredītu aizdevēju netrūkst. Katrs mēģina piesaistīt klientus ar saviem izdevīgajiem piedāvājumiem, tāpēc klienta ziņā ir izvērtēt un salīdzināt visas prioritātes un  nosacījumus ar kādiem būs jārēķinās slēdzot līgumu. Būtiskākais ir pievērst uzmanību procentu likmei, kā arī naudas summai, kādu gatavs izsniegt aizdevējs jaunajiem klientiem. Svarīgi atcerēties, ka aizdevējs vērtēs potenciālā klienta kredītvēsturi, tāpēc saņemt kredītu lielākoties varēs personas bez kavētiem kredītmaksājumiem un līgumsaistību pārkāpumiem. Gadījumā, ja klientam ir negatīva kredītvēsture, taču ir vajadzīgs naudas aizdevums, daudzi aizdevumu sniedzēji situāciju risina pārrunu ceļā un var piedāvāt individuālu risinājumu. 

Daudzi izvēlas sadarboties ar naudas aizdevēju Viasms.lv, kas piedāvā izdevīgus kredīta aizņemšanās nosacījumus kā jaunajiem, tā jau esošajiem klientiem.

Vēršoties pie Viasms.lv, ir jāatceras:
- pirmajā aizņemšanās reizē vari pretendēt līdz 350 eiro, bet jau otrajā uz 500, savukārt aizņemoties trešo reizi, varēsi saņemt pat 700 eiro;
- lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešama ķīla un galvotājs;
- uz aizdevumu var pretendēt Latvijas Republikas iedzīvotāji vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
- pirmais naudas aizdevums tiek izsniegts bez procentiem;
- nauda uz kontu tiks pārskaitīta 15 minūšu laikā.

Aizņemies atbildīgi! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un  rūpīgi izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt. Pats labākais aizdevums ir tāds, kas palīdzēs īstenot iecerēto, bet neradīs liekas problēmas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)