Banner 980x90

Medumu internātskolu pārsauc par speciālo pamatskolu

Rīga, 15.febr., LETA. Medumu internātskola turpmāk sauksies par Medumu speciālo pamatskolu, lēmusi Daugavpils novada dome.

Lēmums pieņemts, jo ar 2019.gada 1.augustu stāsies spēkā grozījumi Vispārējās izglītības likumā, kas paredz, ka no Izglītības iestāžu reģistra tiks izslēgts internātpamatskolas nosaukums. Līdz ar nosaukuma maiņu apstiprināts arī Medumu speciālās pamatskolas nolikums jaunā redakcijā.

Medumu speciālā pamatskola ir vienīgā iestāde Daugavpils novadā, kas īsteno speciālās pamatizglītības programmu izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem. Skola mācību gada laikā nodrošina izglītojamajiem arī internāta pakalpojumus.

Pašlaik Medumu speciālajā pamatskolā mācās 82 audzēkņi. Uz skolas bāzes darbojas arī struktūrvienība "Kalkūni", kas atrodas Valsts sociālās aprūpes centra "Latgale" filiālē "Kalkūni", kur izglītība tiek nodrošināta 21 audzēknim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)