Banner 980x90

Marka Rotko mākslas centrā Zinību dienā un septembra pirmajā svētdienā samazināta ieejas maksa

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Zinību dienā 1.septembrī, kā arī septembra pirmajā svētdienā 4.septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā samazināta ieejas maksa, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informē Daugavpils Marka Rotko mākslas centra Mārketinga speciāliste Inita Paegle. ​ 

Pirmā septembra nedēļa ir īpaša svētku nedēļa. Garais vasaras brīvlaiks ir aizvadīts un tiek atsāktas skolas gaitas. Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs sveic ikvienu skolnieku un studentu, kā arī viņu vecākus un aicina apmeklēt 1. un 4.septembrī Rotko centru par akcijas cenām.

Mainīgās izstādes skatāmas par īpaši zemu cenu - 1,50 eiro. Arī pastāvīgā Rotko mākslas centra ekspozīcija "Marks Rotko. Dzīve un māksla" ar Marka Rotko oriģināldarbiem būs iespējams apmeklēt par cenu - 3 eiro. Visa Rotko centra apmeklējums - 4,50 eiro.

Rotko centrā šobrīd ir skatāmas izstādes:
* Marks Šagāls "Mirušās dvēseles",
* Pols Hakslijs "Sešas desmitgades",
* Evrims Ozeskidži "Ierobežots dialogs",
* Laura Guoke "Lietuviešu ciemā",
* Starptautiskā Latvijas keramikas biennāle Martinsona balva,
* Ceramic Laboratory "atklāšana",
Ceramic Laboratory "noslēgums".

Savukārt sestdien, 3.septembrī, plkst.17.00 svētku noskaņu radīs latviešu laikmetīgās kamermūzikas koncerts "Tagadne", ko Daugavpils Marka Rotko mākslas centra apmeklētājiem bezmaksas dāvinās muzikālā apvienība "Trio Tendo".

Akcijas laikā ceturtdien, 1.septembrī, Rotko centrs atvērts apmeklētajiem no plkst.11.00 līdz plkst.19.00, savukārt svētdien, 4.septembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.17.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)