Banner 980x90

Maļinovā Daugavpils novadā par 304 711 eiro pārbūves Rēzeknes ielu

Jelgava, 2.jūl., LETA. Maļinovas ciemā Daugavpils novadā par 304 711 eiro plānots pārbūvēt Rēzeknes ielu un atjaunot apgaismojumu, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Rēzeknes iela šķērso daudzdzīvokļu māju iekšpagalmus, un ielā dzīvo aptuveni 200 iedzīvotāji. Iela nav atjaunota vairāk nekā 40 gadus un gar vairākām daudzdzīvokļu mājām ir avārijas stāvoklī. Tāpat daļā ielas nav apgaismojuma, kas apdraud iedzīvotāju drošību un veselību.

Ieceres realizēšanai nepieciešami 304 711 eiro, no kuriem 75% tiks segti, ņemot aizņēmumu Valsts kasē, bet 25% tiks nodrošināti no pašvaldības budžeta līdzekļiem. Būvdarbus Maļinovas ciemā plānots pabeigt līdz novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)