Banner 980x90

Lūgs Putinu atzīt Daugavpili par "varoņu pilsētu"

Topošā biedrība "Eirāzijas Savienība" lūgs Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu atzīt vairākas Latvijas pilsētas par "varoņu pilsētām", lai izrādītu godu cīnītājiem pret nacismu, aģentūru LETA informēja vēl nereģistrētās organizācijas valdes priekšsēdētājs Jānis Kuzins.

Sagaidot Otrā pasaules kara noslēguma 70.gadadienu "de iure", biedrība "Eirāzijas Savienība" lūgs Putinu par "varoņu pilsētām" atzīt Rīgu, Liepāju, Rēzekni un Daugavpili, jo šo pilsētu iedzīvotāji "braši cīnījušies pret okupantiem - nacistiem". "Viņiem gods un slava!" par cīnītājiem izsakās Kuzins.

Viņš arī skaidro, ka biedrība joprojām nav reģistrēta Uzņēmumu reģistrā, taču atbilde par reģistrāciju tiek gaidītaceturtdien, 9.aprīlī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)