Banner 980x90

Lūdz sākt kriminālvajāšanu par krāpšanu saistībā ar medicīnisko iekārtu nomu Daugavpils slimnīcā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis prokuratūru sākt kriminālvajāšanu par krāpšanu saistībā ar medicīnisko iekārtu nomu Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

KNAB preses pārstāve Laura Dūša aģentūru LETA informēja, ka KNAB Daugavpils prokuratūrai nosūtījis 2013.gadā sāktā kriminālprocesa materiālus kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par krāpšanu.

KNAB iegūtie pierādījumi liecinot, ka kāda uzņēmuma valdes loceklis laikā no 2010.gada jūnija līdz 2012.gada jūnijam sniedza nepatiesas ziņas par uzņēmuma saņemto valsts finansējumu no Nacionālā veselības dienesta par medicīniskiem izmeklējumiem, kas tika veikti, izmantojot no Daugavpils reģionālās slimnīcas iznomātās iekārtas.

Šādas rīcības rezultātā ticis nepamatoti un prettiesiski samazināts Daugavpils reģionālajai slimnīcai noteiktais maksājums par medicīnisko iekārtu nomu, kopumā par 6722 eiro.

KNAB izmeklētājs rosina sākt kriminālvajāšanu pret vienu personu par krāpšanu. Savukārt pret uzņēmumu, kura interesēs tika prettiesiski samazināts nomas maksas apmērs, sākts process par piespiedu ietekmēšanas līdzekļa piemērošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)