Banner 980x90

Līksnā par 79 935 eiro atjaunots Jaunatnes ielas posms

Rīga, 26.sept., LETA. Daugavpils novada Līksnā ekspluatācijā pieņemts Jaunatnes ielas 400 metru garais atjaunotais ceļa posms, kur būvdarbi izmaksāja 79 935 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Jaunatnes iela ir viens no noslogotākajiem infrastruktūras objektiem Līksnas ciemā, jo to intensīvi izmanto skolēnu pārvadājumiem, zemnieku saimniecību vajadzībām un blakus esošā kokapstrādes uzņēmuma darbībai. "Situācija jau kļuva kritiska, jo ceļā bija izveidojušās dziļas bedres, kas lietus laikā bija grūti izbraucamas un apdraudēja satiksmes drošību," skaidroja Līksnas pagasta pārvaldes vadītāja Biruta Ozoliņa.

Darbu laikā noasfaltētas arī divas nobrauktuves uz kokapstrādes uzņēmumu un Smilšu ielu. Tāpat brauktuve paplašināta no četriem uz sešiem metriem, lai ceļš būtu piemērots lielgabarīta tehnikai.

Veiktie darbi izmaksāja 79 935 eiro - 25% piešķīra Autoceļu fonds, pārējās izmaksas tika segtas, novada domei ņemot aizņēmumu Valsts kasē. Darbus objektā veica SIA "Krustpils".

"Diemžēl tikpat sliktā stāvoklī Līksnā ir Liepziedu ielas posms, kas ir blīvi apdzīvots un to īpaši intensīvi izmanto atpūtnieki vasarā, dodoties uz blakus esošajiem ezeriem. Jau triju, četru gadu garumā iedzīvotāji sūdzas, ka ceļš ir putekļains un bedrains. Liepziedu ielas asfaltētais posms tika atjaunots pirms trim gadiem, tagad vēlamies izveidot asfaltu grants seguma posmā, lai būtu mazāk putekļu un iedzīvotājiem būtu komfortablāk. Šo ieceri esam jau iekļāvuši Investīciju plānā, tāpēc ceram, ka nākamgad tam tiks piešķirts arī finansējums," informēja Ozoliņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)