Banner 980x90

Lietas, kam jābūt katrā viesistabā

Viesistaba ir tā telpa mājoklī, kurā tiek pavadīts diezgan daudz laika. Gan darba dienu vakaros, gan brīvdienās šajā telpā var atgūt spēkus, kā arī lieliski pavadīt laiku ar ģimenes locekļiem vai draugiem. Tomēr, lai šajā telpā būtu prieks uzturēties, ir jāpadomā par lietām, kas tajā atrodas. 

Ir lietas, kurām noteikti vajadzētu atrasties viesistabā, lai tā kļūtu pēc iespējas mājīgāka un patīkamāka. Raksta turpinājumā uzzināsiet, kuras ir tās lietas, kam vajadzētu atrast vietu arī savā viesistabā.  
 
Atpūtas krēsls
Atpūtas krēsli un dīvāns ir neatņemama viesistabas sastāvdaļa. Kur gan citur var atpūsties tik labi, kā mīkstā krēslā vai dīvānā? Šai mēbelei jābūt gan prakstiskai, gan ērtai. Ja bieži uzņemat pie sevis ciemiņus, tad jāizvēlas būs vairāki atpūtas krēsli, lai visiem pietiktu vietas. 

Atpūtas krēsli viesistabai pieejami arī interneta veikalā 220.lv. Tur noteikti varēsiet atrast savai gaumei tīkamāko.
 
Grāmatu plaukts
Grāmatas var lasīt jebkur, kur vien ir ērti, piemēram, guļamistabā vai arī laukā uz terases. Tomēr vislabākā vieta to uzglabāšanai viennozīmīgi ir viesistaba. Tā kā viesistaba lielākoties ir plašākā telpa mājoklī, tad arī grāmatu plauktam tur atradīsies vieta. Viesistabā novietotās grāmatas būs ērti pārskatāmas, kā arī tās lieliski iederēsies kopējā telpas interjerā.
 
Aizkari
Ir cilvēki, kuri nepievērš uzmanību tam, kā izskatās logi, proti, šie cilvēki pavisam var iztikt bez aizkariem. Tomēr aizkari ir tie, kas arī veido telpas mājīgumu, tāpēc tos noteikti vajadzētu pielikt pie logiem. Vislabākajā gadījumā, ja pie logiem ir gan dekoratīvie, gan nakts aizkari. 
Aizkari atšķirībā no žalūzijām spēj radīt plašākas telpas sajūtu.   
 
Kafijas galdiņš
Kafijas galdiņš nav domāts tikai tām reizēm, kad ir atnākuši ciemiņi un tiek baudīta kafija. Tas kalpo arī kā lielisks interjera priekšmets, kā arī vieta, kur uzlikt žurnālus, ziedus vai arī kādus augļus un saldumus. Mūsdienās ir iespējams iegādāties visdažādākos kafijas galdiņus, tomēr vislabāk, ja iegādāsieties ne tikai skaistu, bet arī praktisku kafijas galdiņu. 
 
Sienas dekori
Viesistabas izkārtojumu vajadzētu veidot tā, lai būtu kāda brīva siena, pie kuras pēc tam pielikt dažādus sienas dekorus. Pie sienas noteikti var piekārt kādu skaistu gleznu vai arī personīgās fotogrāfijas. Arī pulksteni var pielikt pie sienas, lai vienmēr būtu ērti noskaidrot precīzu laiku. 
 
Gaismekļi
Ar dažādu gaismekļu palīdzību var panākt citādu apgaismojumu telpā. Ir svarīgi, lai viesistabā nav tikai viens gaismas ķermenis. Piemēram, skatoties televizoru, daudz patīkamāks ir mazāks apgaismojums, ko var iegūt no stāvlampas. Šāda lampa labi noderēs arī, ja vēlēsieties dīvānā palasīt grāmatu. Turklāt griestu lampas noderēs brīžos, kad uzņemsiet ciemiņus un būs svarīgi, lai visa telpa ir apgaismota.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)