Banner 980x90

Lāčplēsis uz Daugavpils domes vēlēšanām dosies ar idejām jauniem izaicinājumiem

Daugavpils, 16.febr., LETA. Pašreizējais Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija) uz nākamajām Daugavpils domes vēlēšanām dosies ar paveikto darbu bagāžu un idejām jauniem izaicinājumiem.

"Piedāvājums, ar kuru "Latgales partija" iet uz vēlēšanām, balstīsies padarītajos darbos šajos četros gados tajā skaitā arī Daugavpilī un aktivitātēs, kas vērstas uz reģiona attīstību un atbalstu iedzīvotājiem un uzņēmumiem. Pamatojoties uz to, kas jau ir izdarīts, piedāvāsim to, ko uzskatām par nepieciešamu un reāli izdarāmu tuvākajos četros gados katrā konkrētā pašvaldībā," aģentūrai LETA atzina Lāčplēsis.

Uzskatāms redzējums par iecerētajiem darbiem tiks apkopota partijas priekšvēlēšanu 2000 zīmju programmā. Galveno akcentu turpmākajos četros gados plānots vērst uz uzņēmējdarbības attīstībai nepieciešamās infrastruktūras attīstību. Viens no prioritārajiem investīciju projektiem Daugavpilī būs lidostas veidošana. Plānots turpināt arī izglītības, sociālās un veselības aprūpes sfēru tālāku attīstību un pilnveidošanu. Tāpat paredzēta jaunu sporta un satiksmes infrastruktūras objektu būvniecība, kā arī rūpniecisko zonu un pašvaldības uzņēmumu sniegto pakalpojumu attīstība.

Aizbildinoties ar to, ka saraksti vēl nav izveidoti un arī viņa kandidatūra Daugavpils mēra amatam pagaidām oficiāli vēl nav nominēta, konkrētas personas, kas pašvaldību vēlēšanās Daugavpilī varētu startēt Latgales partijas listē, Daugavpils mērs pagaidām nenosauca. "Būs kongress, kur arī tiks apstiprināti saraksti. Patlaban mēs balstāmies uz pašvaldībās strādājošiem deputātiem un tiem cilvēkiem, kas aktīvi piedalās pašvaldības dzīvē un darbībā," skaidroja Lāčplēsis.

Analizējot pirms iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām vēlētājiem dotos solījumus, Daugavpils mērs atzina, ka praktiski visi tie ir izpildīti, daudzi pat pārpildīti. Taču tas nenozīmējot, ka pilsētai un reģionam nav vajadzīgi jauni un lieli izaicinājumi un darbi.

"Attiecībā uz sadarbību ar citiem politiķiem un politiskajiem spēkiem "Latgales partija" negrasās mainīt savus kritērijus un ir gatava strādāt ar tiem, kuru darbības prioritāte ir pilsētas attīstība, pilsētnieku dzīves un pašvaldības darba uzlabošana. Savukārt, ja ir slēptas intereses atsevišķu biznesa grupu interešu lobēšanā vai destruktīva darbība, ar šādiem cilvēkiem mums nebūs pa ceļam," skaidroja Lāčplēsis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)