Banner 980x90

"Jysk" atklās pirmo veikalu Latgales reģionā – Daugavpilī

Daugavpils, 12.apr., LETA. Turpinot veikalu tīkla paplašināšanu, mājas un interjera preču tirgotājs "Jysk" ceturtdien, 13.aprīlī, atklās pirmo veikalu Latgales reģionā – Daugavpilī, aģentūru LETA informēja "Jysk" sabiedrisko attiecību konsultants Jānis Basevičs.

Investīcijas jaunā veikala izveidē sasniedz 300 000 eiro, tas atradīsies Stadiona ielā 3g.

"Latgales reģiona un Daugavpils iedzīvotāji jau sen izrādīja interesi par "Jysk" veikala atvēršanu tuvāk viņu dzīvesvietām. Tāpēc jau ilgāku laiku meklējām atbilstošas telpas, kurās būtu iespējams ierīkot klientu vajadzībām piemērotu veikalu. Tagad arī Daugavpils pircējiem uz vietas būs pieejams plašs "Jysk" mājas preču sortiments – no segām un spilveniem līdz pat daudzveidīgām dārza mēbelēm," stāsta "Jysk" vadītāja Baltijas valstīs un Baltkrievijā Dace Zundure.

Līdz ar jaunā veikala atvēršanu Daugavpilī uzņēmums turpina darbu pie "Jysk" tīkla attīstīšanas ārpus Rīgas. Tas ir būtiski reģionu iedzīvotājiem, jo dod iespēju viņiem pieejamākā veidā apskatīt un iegādāties preces mājas labiekārtošanai. "Jysk" plāno turpināt veikalu tīkla paplašināšanu gan visās trijās Baltijas valstīs, gan arī Baltkrievijā. Šogad pirmais jaunais "Jusk" veikals aprīlī tika atvērts Rīgā – tirdzniecības centrā "Domina Shopping". Daugavpils veikals kļūs par otru šogad atvērto jauno "Jysk" veikalu.

Baltijas valstīs "Jysk" patlaban ir 29 veikali: Latvijā – desmit, Igaunijā – astoņi, bet Lietuvā – 11 veikali. Baltijas "Jysk" pērn atklāja arī pirmos divus veikalus Baltkrievijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)