Banner 980x90

Jaunas riepas jebkurai gaumei

Nekas šajā pasaulē nav mūžīgs – arī automašīnas riepas. Kādam jaunu riepu iegāde sagādā stresu, bet savukārt tiem, kuri kaut reizi pabijuši MMK riepu servisā, prāts ir mierīgs, jo zina – te automašīna tiks pie vislabākajām jaunajām riepām.

MMK abās filiālēs meistari ar zelta rokām (tā viņus raksturojis ne viens vien klients) palīdzēs atrast jūsu auto un braukšanas manierei piemērotākās riepas.

• Izvēle. Te var iegādāties jaunas riepas visām gaumēm  gan pēc platuma, gan augstuma, gan diametra, gan sezonas, gan ražotāja. Serviss ļoti plašā diapazonā piedāvā jaunas vasaras, ziemas visszesezonas un riepas ar radzēm.
• Cena. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka, salīdzinot ar citiem servisiem, visām riepām ir ļoti labas cenas. 
• Informācija. Par katru riepu ražotāju te iespējams saņemt arī plašu un izsmeļošu informāciju.
• Ātrums un ērtības. Riepu montāžas darbi notiek ātri un veikli  aptuveni pusstundā. Jums gan pa to laiku nebūs jāblenž griestos, jo ērtā uzgaidāmā telpā būs bezmaksas internets + vēl varēsit nobaudīt garšīgu kafiju par brīvu, kā arī vērot darbu norisi.
• Garantija. Tā kā serviss strādā pēc principa, lai visi klienti būtu apmierināti, tiek dota garantija gan visām jaunajām riepām, gan veiktajiem darbiem. Tikai jāņem vērā gan tas, ka, mainoties sezonām, ir ļoti daudz klientu, kuri jau kļuvuši par uzticīgiem servisa apmeklētājiem, tāpēc, lai aiztaupītu bažas, pierakstieties laikus uz riepu maiņu. 

Tā jau ir kā ābeces patiesība  vienmēr visās situācijās vislabāk kalpos jaunas riepas. Tām ir dziļāks protektors, tas pie visnelabvēlīgākajiem apstākļiem, piemēram, slapjiem ceļiem vai negaidīti straujas bremzēšanas, nodrošinās riepas veiktspēju. Bet kā tad zināt, kad būtu laiks iegādāties jaunas riepas? Speciālisti ir secinājuši, ka var droši braukt ar riepām, kurām protektora dziļums ir 4+ mm. Tas jau būs nopietns brīdinājums, ja šo atzīmi pārsniegsiet. Tad automašīnai bremzēšanas ceļa garums uz slapja asfalta strauji palielināsies, un tā ir zīme, ka laiks iegādāties jaunas riepas. 

Aktīvajā sezonā nav problēmu pie jaunām riepām tikt jebkurā laikā, jo MMK riepu serviss strādā bez brīvdienām. Servisā ir pieejami arī specifiski riepu modeļi un nestandarta izmēri. Ja esat nolēmis iegādāties jaunas riepas, tas var jums atmaksāties, jo tām tiek pielāgotas īpašas cenas. Tā kā MMK riepu servisā jau uz vietas ir  daudz populārāko modeļu un izmēru riepu, tad pasūtot jaunas, nav nekas jāgaida, tās tūliņ var iegādāties un uzmontēt mašīnai.   
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)