Banner 980x90

Izsludināta pieteikšanās dalībai Daugavpils jauniešu festivālā "Artišoks"

Jelgava, 25.jūn., LETA. 1.septembrī no plkst.15 Daugavpils Dubrovina parkā notiks jauniešu festivāls "Artišoks", un jauniešu organizācijas, interešu grupas, biedrības un citi interesanti aicināti piedalīties festivālā, rīkojot savas aktivitātes un iepazīstināt jauniešus ar savu darbu, aģentūru LETA informēja Daugavpils domes pārstāvis Artūrs Popovs.

"Artišoks" tiek rīkots, lai iepazīstinātu jauniešus ar iespējām lietderīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku Daugavpilī, atbalstot visdažādākās intereses, radošo pieeju un aktīvu, veselīgu dzīves veidu. Pasākuma atmosfēru nodrošina dažādu jauniešu organizāciju ieplānotās aktivitātes, radošās darbnīcas, aizraujoši priekšnesumi, iedvesmojoši paraugdemonstrējumi, meistarklases, šovi, sporta sacensības, mūzikas un deju zonas. Festivāla jautru noskaņu papildina arī vairāku dejotāju un dziedātāju uzstāšanās uz viena skatuvē.

Popovs skaidroja, ka pasākuma princips ir ideju darbnīca - jauniešu subkultūras, nevalstisko organizāciju, kā arī sporta sekciju pārstāvju prezentācijas par sasniegumiem un neformāli stāsti par savām organizācijām, veidojot daiļrades enerģijas akcentus.

Pieteikties dalībai festivālā var līdz 6.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)