Banner 980x90

Ilūkstes novadā par teju 300 000 eiro pārbūvēs ceļu posmus Pilskalnes un Dvietes pagastos

Daugavpils, 9.marts, LETA. Īstenojot ceļu infrastruktūras kvalitātes uzlabošanas projektu, Ilūkstes novadā ir sākti pārbūves darbi ceļa "Dzintari-Talcinieki-Krastiņi" posmā Pilskalnes pagastā un ceļa "Zariņi (lielceļš)-Dimanti-Pūpoli-Viesīte" posmā Dvietes pagastā, aģentūru LETA informēja Ilūkstes novada pašvaldībā.

Projekta "Ilūkstes novada ceļu infrastruktūras kvalitātes uzlabošana" gaitā minētajos ceļa posmos attiecīgi 2,75 un 1,42 kilometru garumā paredzēta grāvju tīrīšana un jaunu grāvju rakšana, apauguma noņemšana, krūmu un koku zāģēšana, caurteku nomaiņa un izbūve un grants seguma izbūve.

Darbus veic SIA "Ošukalns". Paredzētais darba ilgums ir trīs mēneši, neieskaitot tehnoloģiskos pārtraukumus.

Projekts "Ilūkstes novada ceļu infrastruktūras kvalitātes uzlabošana" tiek īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos". Tā attiecināmās izmaksas abu minēto ceļu pārbūvei ir 289 696 eiro, tai skaitā: ELFLA finansējums - 90%, Ilūkstes novada pašvaldības līdzfinansējums - 10%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)