Banner 980x90

Ieguldīs 775 676 eiro Naujenes bērnunama ēkas energoefektivitātes paaugstināšanā

Jelgava, 5.okt., LETA. Daugavpils novada pašvaldība īstenos Naujenes bērnunama ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas projektu, kopumā ieguldot 775 676 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta mērķis ir samazināt primārās enerģijas patēriņu, sekmējot energoefektivitātes paaugstināšanu un pašvaldību izdevumu samazināšanos par siltumapgādi, veicot ieguldījumus Naujenes bērnunama ēkā atbilstoši Daugavpils novada pašvaldības attīstības programmā noteiktajām prioritātēm. Īstenojot iecerēto, paredzēta ēkas fasādes, cokola, bēniņu siltināšana un jumta nomaina, logu un ārdurvju nomaiņa un pilna apkures sistēmas pārbūve. Tāpat tiks veikti ēkas iekštelpu pārbūves darbi, pielāgojot telpas jauniešu mājas izveidei un telpas, kas veicina ģimenisku sajūtu un individuālu pieeju katram bērnam.

Kopējais projekta izmaksas ir 775 676 eiro, no tiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums - 169 714 eiro. Pārējos līdzekļus nodrošinās Daugavpils novada dome. ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

Būvdarbus plānots sākt jau šomēnes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)