Banner 980x90

Gripas dēļ Daugavpils ārstniecības iestādēs veic papildu dezinfekciju un lieto sejas maskas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Gripas izplatības dēļ Daugavpils ārstniecības iestādēs tiek veikti papildu dezinfekcijas pasākumi un lietotas sejas maskas, papildu ierobežojumi pagaidām nav ieviesti, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Epidemiologi informē, ka Daugavpilī pagaidām nav izteiktas saslimstības ar gripu, bet speciālisti aicina būt modriem, sekot darbinieku un bērnu veselības stāvoklim un, ja ir gripas pazīmes, saslimušos sūtīt mājās, lai nepieļautu gripas izplatību.

Tā kā Latvijā ir sākusies gripas epidēmija, iedzīvotāji aicināti ievērot personisko higiēnu, kā arī veikt aizsardzības pasākumus - vēdināt telpas, bieži mazgāt rokas, lietot imunitāti spēcinošus produktus un preparātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)