Banner 980x90

Gadu pēc iecelšanas no amata plānots atsaukt "Daugavpils satiksmes" valdes locekli Blagoveščenski

Rīga, 6.nov., LETA. Ceturtdien, 8.novembrī, plkst.9, notiks AS "Daugavpils satiksme" ārkārtas akcionāru sapulce, kurā plānots lemt par valdes locekļa Sergeja Blagoveščenska atsaukšanu, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Blagoveščenskis amatā iecelts 2017.gada novembra sākumā, kopā ar otru valdes locekli Romanu Savicki. Pirms tam viņš strādājis arī citas Daugavpils pašvaldības kapitālsabiedrības - SIA "Labiekārtošana-D" - vadībā, liecina "Firmas.lv" dati.

Šodien notikušajā preses konferencē Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") plaši nekomentēja akcionāru sapulces sasaukšanu. Viņš atklāja, ka saistībā ar uzņēmumā notiekošo darbinieku skaita samazināšanu pirmdien ir ticies ar autobusu mazgātājām, kuras uztraucas par darba vietu saglabāšanu. Plašāk uzņēmumā notiekošo viņš būšot gatavs komentēt ceturtdien pēc akcionāru sapulces.

"Tur [uzņēmumā] ir arī citas problēmas. Pareizi saka - lai kaut ko sakārtotu, jāsāk ar sevi. Tāpēc arī ceturtdien sāksim ieviest kārtību, sākot ar sevi. Kā? Par to būšu gatavs stāstīt ceturtdien," klāstīja Eigims.

Savukārt "Daugavpils satiksmes" valdes loceklis Savickis preses konferencē stāstīja, ka, samazinot darba vietu skaitu, katrs darbinieks tiek izvērtēts atbilstoši viņa pieredzei, izglītībai un citiem faktoriem. Uzņēmuma plānos ir ietverta transportlīdzekļu vadītāju atalgojuma palielināšana, sākot ar 2019.gadu. Savickis skaidroja, ka atkarībā no pieejamā finansējuma algas varētu palielināt par 10, 15 vai 20%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)