Banner 980x90

Gada balvu medicīnā saņēma arī medicīnas māsa no Daugavpils

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 12.februārī Rīgā Latvijas ārstu biedrība pasniedza Gada balvas medicīnā vairākās noiminācijās. Nominācijā "Gada māsa" balvu saņēma Anna Duļkeviča, SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca".

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā, Daugavpils slimnīca jau 34 gadus ir Annas Duļkevičas darbavieta, viņa organizē un vada kardioloģijas nodaļas māsu kolektīvu.

Gada balvas pasniegšanas ceremonijā piedalījās arī Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis.

"Man ir liels gods pasniegt apbalvojumus neparastas profesijas pārstāvjiem. Jā, katrs no jums dzīvē ir saskāries ar viņu darbu. Bet es vēlos jautāt: vai jūs daudz ziniet profesijas, kuras apzīmē ar tik tuvu un mīļu vārdu? Domāju, ka esat sapratuši, ka runa ir par medmāsām. Ne velti cilvēkus, kuri kopj slimniekus, kas pastāvīgi  rūpējas un ir klāt,  kuri ne tikai potē, pārsien, bet arī mierina un uzmundrina, nosauca ne par ārsta palīgu vai kā savādāk, bet tieši tā- žēlsirdīgā māsa", savā uzrunā uzsvēra Lāčplēša kungs, pasniedzot Gada balvu nominācijā "Gada māsa".

Līdz 15. janvārim ikviens iedzīvotājs varēja balsot par savu kandidatūru. Kā informē Latvijas ārstu biedrība, visaktīvākie balsotāji ir Latgalē, tāpēc likumsakarīgi, ka vairākās nominācijās- "Gada ārsts", "Gada zobārsts", "Gada farmaceits" un "Gada māsa"- mediķi nāk no Latgales.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)