Banner 980x90

Gada balva medicīnā - zobārstei Gaļinai Grunšteinei no Kalupes

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) piektdien, 12.februārī svinīgā ceremonijā pasniegs "Gada balvu medicīnā 2015". Nominantu vidū arī Daugavpils novada Kalupes pagasta zobārste Gaļina Grunšteine, pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils novada pašvaldībā.

Ikviens Latvijas iedzīvotājs no pagājušā gada 24.novembra līdz šī gada 15.janvārim varēja nobalsot par savu labākā mediķa kandidātu nominācijās "Gada ārsts", "Gada zobārsts", "Gada farmaceits", "Gada funkcionālais speciālists", "Gada māsa", "Gada vecmāte" un "Gada ārsta palīgs". Šogad Latvijas Ārstu biedrības balsojumā kopā balsots vairāk nekā 5000 reižu.

Pieredze rāda, ka sabiedrības balsojumos visaktīvāk balso Latgales iedzīvotāji. Tā tas bijis arī balsojumā par labākajiem mediķiem. Divi pretendenti uz "Gada ārsta" balvu strādā tieši Latgalē, arī nominācijās "Gada zobārsts", "Gada farmaceits" un "Gada māsa" ir pārstāvji no Latgales. 

Nominantu vidū arī Daugavpils novada Kalupes pagasta zobārste Gaļina Grunšteine. 

"Gada balvas medicīnā 2015" pasniegšanas pasākumu organizē Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Latvijas Māsu asociāciju, to atbalsta AS "Grindeks", AS "Olainfarm", AS "Veselības centru apvienība", SIA "Veselības centrs 4", SIA "Arbor Medical korporācija", MFD Veselības grupa SIA "Dziedniecība", SIA "Tradintek", SIA "Jelgavas pils aptieka", SIA "Ilsanta", SIA "Signamed", SIA "Centrālā laboratorija", Rīgas dome, Kultūras pils "Ziemeļblāzma", AS "Laima", AS "Latvijas balzams".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)