Banner 980x90

"Euroaptieka" aptiekas rekonstrukcijā Daugavpilī investē 82 000 eiro

Rīga, 13.apr., LETA. Pēc rekonstrukcijas Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60 šodien atklāta jauna "Euroaptieka" aptieka, kuras atjaunošanā investēti 82 000 eiro, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Šī ir 32. jaunā koncepta aptieka no kopumā 52 zīmola "Euroaptieka" aptiekām Latvijā.

"Jaunā koncepta aptieka Daugavpils iedzīvotājiem paredz ērtāku apmeklētāju zāli, kā arī bagātīgāku preču klāstu, kas veidots, īpaši domājot par veselību un skaistumu. Aptieka jau sen vairs nav vieta, kur cilvēki vēršas tikai pēc zālēm - viņi novērtē to, ka var saņemt nepieciešamo informāciju un veikt pamata pārbaudes vietā, kas ir pieejama un atrodas ierastajās ikdienas gaitās. Kopumā Daugavpilī pieejamas trīs "Euroaptieka" aptiekas," teica "Euroaptiekas" valdes priekšsēdētājs Ivars Nelsons.

Latvijā darbojas 52 aptiekas ar "Euroaptiekas" zīmolu. "Euroaptiekas" zīmols pieder uzņēmumam "Euroapotheca", kuram kopumā ir vairāk nekā 400 aptieku Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Ukrainā.

Zīmola "Euroaptieka" tīkla aptieku pārvaldītāja SIA "Euroaptieka farmācija" apgrozījums 2015.gadā bija 38,04 miljoni eiro, bet vairumtirgotājas SIA "Euroaptieka" apgrozījums 2015.gadā bija 36,18 miljoni eiro.

SIA "Euroaptieka farmācija" dibināta 2011.gada 5.decembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 54 752 eiro. "Euroaptieka farmācija" pilnībā pieder Lietuvas kompānijai "Euroapotheca".

Savukārt kompānija "Euroapotheca" pieder lielveikalu ķēdes "Maxima" īpašniekiem piederošajam holdingam "Vilniaus prekyba".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)