Banner 980x90

ES finansējuma piesaistei Daugavpilī par 13 000 eiro izpirks zemi zem bērnudārza

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Eiropas Savienības (ES) finansējuma piesaistei Daugavpils pilsētas pašvaldība plāno par 13 000 eiro izpirkt zemi zem 8.pirmskolas izglītības iestādes, kas atrodas Smilšu ielā 26.

Kā aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā, minētā pirmskolas izglītības ēka ir pašvaldības īpašums, bet zeme zem tās pieder privātpersonai. Turpinot īstenot izglītības iestāžu energoefektivitātes programmu, arī 8.pirmskolas izglītības iestādes siltināšanai iecerēts piesaistīt ES finansējumu. Taču ES finansējuma piesaiste nav iespējama, ja tas ir privātīpašums.

8.pirmskolas izglītības iestādē ir četras grupas, zemes platība - 1608 kvadrātmetri, zemes pirkuma līguma summa - 13 000 eiro.

Galīgo lēmumu šajā jautājumā deputāti plāno pieņemt domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)