Banner 980x90

Elksniņš no amata gāztajam Lāčplēsim piedāvā vadīt "Daugavpils lidostu"

Rīga, 26.jūn., LETA. Jaunievēlētais Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S) paša no amata gāzto Jāni Lāčplēsi ("Latgales partija") aicinājis uzņemties pašvaldības SIA "Daugavpils lidosta" vadību.

Pirmdien preses konferencē Elksniņš sacīja, ka domē ievēlētos "Latgales partijas" deputātus neuzskata par opozīciju. Līdzšinēji domes priekšsēdētāju Lāčplēsi, kurš vija iestājies par Daugavpils lidostas attīstību, viņš aicināja uzņemties tās vadību un panākt, lai tā tiešām attīstās.

Savukārt līdzšinējo deputātu Juri Zaicevu ("Latvijas Krievu savienība") viņš aicināja turpināt darbu savā pašreizējā amatā pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" un pildīt savus solījumus, kas saistīti ar lētākas dabasgāzes piegādi daugavpiliešiem. Zaicevs šajās vēlēšanās kandidēja uz vietu Daugavpils domē, tomēr netika ievēlēts.

Kā liecina informācija pilsētas domes mājaslapā, līdz 5.jūlijam tiek gaidīti pieteikumi uz vakanto "Daugavpils lidostas" valdes locekļa amata vietu.

Jau ziņots, ka šodien ar balsu vairākumu Daugavpils pilsētas domes vadītāja amatā ievēlēts "Saskaņas" saraksta līderis Elksniņš, līdz ar ko šis politiskais spēks nonācis pie abu Latvijas lielāko pilsētu vadības grožiem. Koalīciju Daugavpils domē izveidojusi "Saskaņa" un Riharda Eigima "Mūsu partija", ārpus tās atstājot līdzšinējā domes priekšsēdētāja Lāčplēša pārstāvēto "Latgales partiju".

Līdz ar to šobrīd "Saskaņa" ieguvusi varu Daugavpilī, Rēzeknē, Rīgā, bet Jūrmalā "Saskaņa" veidos koalīciju ar ZZS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)