Banner 980x90

Daugavpils Sporta pārvaldi vadīs Juris Stivriņš

Daugavpils, 1.jūn., LETA. Jaunveidojamās Daugavpils Sporta pārvaldes vadītāja amatā pašvaldības deputāti apstiprinājuši konkursā uz minēto amatu uzvarējušo Juri Stivriņu.

Līdzšinējā Stivriņa darba karjera bijusi saistīta ar Valsts robežsardzi.

Konkursam uz Daugavpils Sporta pārvaldes vadītāja amatu bija pieteikušies seši pretendenti.

Jau vēstīts, ka Daugavpils Sporta pārvalde un Jaunatnes nodaļa tiek veidota, likvidējot Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamentu. Lēmumu par šādu reorganizāciju marta sākumā pieņēma Daugavpils domes deputāti.

Plānots, ka Sporta pārvaldē būs vadītājs, Sporta nodaļa, Vispārējā nodaļa, Grāmatvedības nodaļa, Saimniecības nodaļa un četras sporta skolas pašreizējo divu vietā. Sporta skolas būs: Ledus sporta skola, Individuālo sporta veidu skola, Sporta spēļu skola un Futbola sporta skola.

Atpakaļ Sporta pārvaldes pārziņā tiks nodotas sporta bāzes, kuru apsaimniekošana pirms diviem gadiem bija deleģēta Daugavpils Olimpiskajam centram.

Likvidējamais Sporta un jaunatnes departaments tika izveidots pirms aptuveni diviem gadiem, apvienojot Sporta pārvaldi un Jaunatnes nodaļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)