Banner 980x90

Daugavpils pilsētas svētku programma

Daugavpils.lv
Daugavpils.lv
No 5.jūnija līdz 11.jūnijam Daugavpilī tiks svinēti pilsētas svētki. Svētkus iesāksim svinēt pilsētas mikrorajonos, bet galvenie notikumi sāksies 9.jūnijā, piektdien un turpināsies līdz 11.jūnijam pilsētas centrā. Pilsētas svētku nozīmīgākais pasākums būs IV Starptautiskais militārās mūzikas festivāls Daugavpilī, uz kuru sabrauks seši lielākie Eiropas militārie orķestri (Latvija, Lietuva, Ukraina, Polija, Horvātija, Nīderlande) un pārsteigs svētku apmeklētājus ar lieliskām koncertu un defilē programmām Vienības laukumā un Rīgas ielā.

Piektdien, 9.jūnijā aicinām visus uz Eiropas valstu militāro orķestru Muzikālo promenādi, kas sāksies plkst.17.30 Daugavpils skaistākajā ielā - Rīgas ielā. No dzelzceļa stacijas līdz Vienības laukumam skanēs pūtēju orķestru mūzika, un Muzikālās promenādes turpinājumā Vienības laukumā  atklās IV Starptautisko militārās mūzikas festivālu Daugavpilī. Vakara turpinājumā - plkst.21.00  Vienības laukumā izskanēs estrādes solistes  Laimas Vaikules koncerts.

Sestdien, 10.jūnijā svētki saplauks pilsētas centrā un piepildīs pilsētu ar bagātīgām norisēm. No plkst.10.00 sāks darboties svētku tirdziņš Rīgas ielā, Ģimenes atrakciju parks A.Pumpura skvērā, notiks starptautiskais Zumba Fitness maratons Rīgas ielā, apmeklētājus priecēs Daugavpils mākslinieki, sportisti, rok grupas, dziesmu un deju kolektīvi. Plkst.13.00 Rīgas ielā un Vienības laukumā notiks Svētku gājiens un pilsētas svētku atklāšana. Koncertus sniegs IV Starptautiskā militārā mūzikas festivāla orķestri. Turpinājumā uz galvenās skatuves dzirdēsim Latvijas estrādes jaunos solistus, bet vakara koncertā plkst.21.00  koncertu sniegs grupa Mumiy Troll, kam sekos svētku salūts Daugavmalā plkst.23.00.

Svētdien, 11.jūnijā – aicinām visus uz Lielo sporta dienu, kas norisināsies Rīgas ielā iepretim T/C "Solo". Dienas garumā notiks tautas deju kolektīvu koncerts, radošo kolektīvu koncerti,  darbosies āra kafejnīcas, piepūšamās atrakcijas un citas izklaides bērniem.

Svētku noslēgumā plkst.16.00 – IV Starptautiskā militārā mūzikas festivāla orķestru defilē programmas.

Daugavpils pilsētas svētki notiks krāšņi un pārpildīti ar pozitīvām emocijām, ko daugavpilieši dāvās savai pilsētai, draugiem un pilsētas viesiem. Aicinām visus iekļauties pilsētas svētku aizraujošajā ritmā!

Plašāku programmu skaties ziņai pievienotajā pielikumā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)