Banner 980x90

Daugavpils pilsētas domes ārkārtas sēdē vēlēs domes priekšsēdētāja vietnieku

Daugavpils, 27.jūn., LETA. Šodien plkst.13 notiks Daugavpils pilsētas domes ārkārtas sēde, kurā plānos ievēlēt trešo domes priekšsēdētāja vietnieku.

Ārkārtas sēdē plānots ievēlēt arī Daugavpils pilsētas domes Balsu skaitīšanas komisiju, Administratīvo komisiju un pastāvīgās komitejas, kā arī lemt par pārstāvību Latgales plānošanas reģiona attīstības padomē.

Tāpat ārkārtas domes sēdē plānots uzklausīt Daugavpils pilsētas domes izpilddirektores Ingas Goldbergas ziņojumu.

Jau ziņots, ka ar balsu vairākumu Daugavpils pilsētas domes vadītāja amatā ievēlēts "Saskaņas" saraksta līderis Andrejs Elksniņš, līdz ar ko šis politiskais spēks nonācis pie abu Latvijas lielāko pilsētu vadības grožiem. Koalīciju Daugavpils domē izveidojusi "Saskaņa" un "Mūsu partija", ārpus tās atstājot līdzšinējā domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša pārstāvēto "Latgales partiju".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)