Banner 980x90

Daugavpils pašvaldība Stropu promenādes būvniecībai aizņemsies 587 000 eiro

Daugavpils, 27.janv., LETA. Daugavpils pilsētas dome nolēmusi lūgt Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomē atļauju ņemt Valsts kasē 587 000 eiro ilgtermiņa aizņēmumu Stropu promenādes būvniecībai Daugavpilī.

Aizņēmumu plānots ņemt uz 20 gadiem ar Valsts kases noteikto procentu likmi. Aizņēmumu plānots izņemt šogad, tā atgriešanu plānots sākt 2018.gada martā. Aizņēmuma atgriešanu pašvaldība garantējusi ar budžeta līdzekļiem. Pašvaldības līdzfinansējums projektam paredzēts 195 716 eiro.

Stropu promenāde būs aptuveni trīs kilometrus gara pastaigu vieta un atpūtas zona gar Lielā Stropu ezera krastu no Daugavpils reģionālās slimnīcas līdz pludmalei "Stropu vilnis". Stropu promenādes izbūves projektu izstrādājusi projektēšanas SIA "Arhis", projektu plānots īstenot pa kārtām.

Jau vēstīts, ka Daugavpils pilsētas domes rīkotajā atklātajā konkursā par tiesībām veikt jaunās Stropu promenādes izbūvi un piegādāt tās vajadzībām gaismekļus uzvarējušas attiecīgi SIA "Latgales Ceļdaris" un SIA "Moduls interjers".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)