Banner 980x90

Daugavpils novadā par 47 000 eiro izveidots Mednieku sabiedriskais centrs

Daugavpils, 12.dec., LETA. Ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu Daugavpils novada Demenes pagastā izveidots Mednieku sabiedriskais centrs, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Īstenojot biedrības "Daugavpils mednieku un makšķernieku saimniecība" sagatavoto projektu, mednieku sabiedriskais centrs izveidots bijušās lopu kautuves ēkā.

Projekta "Mednieku sabiedriskā centra izveide" gaitā atjaunota un nosiltināta ēkas fasāde, nomainīts jumta segums, logi un vārti, atjaunota ģērbtuve, dušas telpa, palīgtelpas, mednieku pulcēšanās un atpūtas zāle.

Projektā paredzētos būvdarbus veica SIA "Borg". Projekta kopējās izmaksas - aptuveni 47 000 eiro.

Projekta realizētāji cer, ka centra izveide sekmēs sabiedrības iesaistīšanos dažādās ar medībām saistītās iniciatīvās.

Mednieku centru paredzēts izmantot arī dažādiem apmācību, kultūras, sporta un tūrisma pasākumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)