Banner 980x90

Daugavpils novadā "Mercedes" vadītājs traucies ar ātrumu 161 kilometrs stundā

Rīga, 4.febr., LETA Pagājušās nedēļas nogalē Daugavpils novadā aizturēts autovadītājs, kurš pārvietojies ar automašīnu "Mercedes Benz" ar ātrumu 161 kilometrs stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

1987.gadā dzimušais vadītājs apturēts Naujenes pagastā, jo braucis ar 161 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h. Vīrietis pārvietojies Daugavpils virzienā.

Laizāne atgādināja, ka par šādu pārkāpumu Administratīvo pārkāpumu kodeksā transportlīdzekļa vadītājam ir paredzēts naudas sods no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)