Banner 980x90

Daugavpils novadā likvidēta Nīcgales sākumskola

Daugavpils, 14.sept., LETA. Šodien Daugavpils novada domes sēdē pašvaldības deputāti pieņēmuši lēmumu par Nīcgales sākumskolas likvidāciju.

Daugavpils novada pašvaldībā aģentūra LETA noskaidroja, ka lēmums par skolas likvidāciju pieņemts, jo tajā vairs nav palicis neviena apmācāmā.

Sākotnēji bija plānots, ka šajā mācību gadā Nīcgales sākumskolu apmeklēs 11 audzēkņi, pēc tam potenciālo skolēnu skaits samazinājās līdz deviņiem, bet īsi pirms mācību gada sākuma arī atlikušo bērnu vecāki nolēma sūtīt savas atvases uz tuvējām izglītības iestādēm Kalupē un Špoģos. Līdz ar to pašvaldībai nav atlicis nekas cits kā pieņemt lēmumu par mācību iestādes likvidāciju.

Ja skolu jautājumu apmācāmajiem ir izdevies atrisināt, tad iekārtošanās jaunās darba vietās jautājums divām Nīcgales sākumskolas skolotājām un četriem tehniskajiem darbiniekiem pagaidām tā arī ir palicis neatrisināts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)