Banner 980x90

Daugavpils novada jaunieši tiksies ar politiķiem pie kafijas tases

Daugavpils, 15.sept., LETA. Šodien plkst.14 Daugavpils novada kultūras centrā jaunieši tiksies ar jaunatnes politikas veidotājiem, lai spriestu par to, kādā virzienā būtu jāattīsta jaunatnes politiku Daugavpils novadā nākamajos septiņos gados, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes Jaunatnes projektu koordinatore Milāna Loča.

Jau iepriekš notika četras tikšanās pagastos, kur jaunieši izteica savas idejas, domas, veidoja darbības plānu. Šie pasākumi norisinās ar mērķi, lai izstrādātu kvalitatīvu Daugavpils novada jaunatnes politikas stratēģiju 2018.-2024.gadam.

Uz "kafiju ar politiķiem" aicināti jaunieši, jaunatnes darbinieki, skolu administrācijas pārstāvji, domes deputāti, nodaļu un pārvalžu, pārstāvji, karjeras konsultanti, pagastu pārvaldnieki, iestāžu vadītāji, uzņēmēji, kā arī visi pārējie, kam nav vienaldzīgs jauniešu un Daugavpils novada liktenis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)