Banner 980x90

Daugavpils novada Grāmatu svētkos diskutēs par izglītības reformas ietekmi uz pierobežu

Jelgava, 16.aug., LETA. Piektdien, 24.augustā, Demenes pagasta kultūras namā notiks Daugavpils novada Grāmatu svētki, kuru programmā iekļauta arī diskusija par izglītības reformas ietekmi uz pierobežu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības pārstāve Marina Baranovska.

No plkst.10 līdz 15 interesenti varēs aplūkot un iegādāties grāmatas no dažādām izdevniecībām.

Savukārt plkst.11.30 sāksies publiskā diskusija "Kā izglītības reforma skars pierobežu?", kurā piedalīsies Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Aldis Adamovičs (V), Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Inese Laizāne (VL-TB/LNNK), politiķe, Saeimas deputāta kandidāte Ilze Viņķele ("Attīstībai/Par!"), Daugavpils novada domes deputāti Edgars Kucins (S) un Jānis Belkovskis (Daugavpils novada partija).

Visas dienas garumā būs tikšanās ar dažādām personībām, tostarp aktrisi Lailu Kirmušku, gastroenterologu, profesoru Anatoliju Danilānu un pasaules apceļotāju, autoru Pēteri Strubergu. Atklājumu pasaulē bērnus un jauniešus aicinās žurnāla "Ilustrētā Junioriem" radošā komanda, Daugavpils Universitāte un Latgales zoodārzs. Sejas apgleznos mākslinieces Tatjana Lukjanska un Olga Pankova. Būs apskatāmas arī dažādas izstādes, darbosies piepūšamās atrakcijas un tiks rīkotas Madagaskaras tarakānu skriešanās sacensības.

Tāpat būs iespēja redzēt Demenes Brīvprātīgo ugunsdzēsēju un glābēju biedrības tehniku un pirmās neatliekamās medicīniskās palīdzības paraugdemonstrējumus. Savukārt medību kolektīvs "Demene" aicinās baudīt zupu mednieku gaumē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)