Banner 980x90

Daugavpils novada domes deputāte Kursīte: "KPV LV" ir jauni un ļoti domājoši cilvēki

Rīga, 7.aug., LETA. Partijā "KPV LV" ir jauni un ļoti domājoši cilvēki, komentējot savu lēmumu izstāties no Latgales partijas un Saeimas vēlēšanās startēt no "KPV LV" saraksta, aģentūrai LETA pauda Daugavpils novada domes deputāte Janīna Kursīte.

Viņa skaidroja, ka "pēc pārdomu brīža" lēmusi pievienoties "KPV LV", jo "jāiet uz priekšu". Turklāt lēmums esot saistīts arī ar iekšējām Latgales partijas lietām, kuras nedrīkstot izpaust.

"KPV LV" ir jauni un ļoti domājoši cilvēki ar jaunām idejām, redzējumu par valsts attīstību," komentēja Kursīte.

Vienlaikus viņa atzina, ka var dažādi vērtēt partijas līdzpriekšsēdētāja Artusa Kaimiņa "gājienus", taču kopumā komanda ir spēcīga, vērsta uz attīstību un "domā par Latgali". Konkrētas ieceres par Latgales attīstību deputāte gan nevarēja nosaukt, skaidrojot, ka partijas darbus plānots vērst uz reģionu attīstību kopumā, mainot ministriju struktūru, risinot pensiju un obligātās iepirkumu komponentes jautājumus.

"Ar mani nekas nemainās. Esmu un būšu Latgalē," klāstīja Kursīte. Viņa vēl nezinot, vai kļūs par "KPV LV" biedri, taču šādu iespēju neizslēdz.

Jau vēstīts, ka Latgales partijas vadība saņēmusi Kursītes iesniegumu gan par nevēlēšanos strādāt partijas valdē, gan izstāšanos no partijas. Valde viņas iesniegumu varētu izskatīt sēdē augusta otrajā pusē, un partijas valdes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs pieļāva, ka viņas vēlme tiks atbalstīta.

Bijusī "Vienotības" Saeimas frakcijas deputāte, Latgales partijas biedre Kursīte Saeimas vēlēšanās kandidēs no partijas "KPV LV" saraksta.

Iepriekš viņa klāstīja, ka vēl nav izlēmusi, kuram sarakstam pievienoties.

Savukārt Latgales partijas valde, pārrunājot Kursītes lēmumu gaidāmajās Saeimas vēlēšanās nestartēt no apvienības "Jaunā Vienotība" saraksta, ar četrām balsīm "par" un divām "pret" lēmusi ļaut biedriem pašiem izvēlēties sarakstu startam Saeimas vēlēšanās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)