Banner 980x90

Daugavpils mērs un viņa vietnieki neierodas uz pilsētas domes vadības preses konferenci

Daugavpils, 6.febr., LETA. Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija) un abi vicemēri Jānis Dukšinskis (Attīstības partija) un Pēteris Dzalbe (Sociālā taisnīguma partija) neieradās uz šodien paredzēto pilsētas domes vadības preses konferenci.

Daugavpils pilsētas pašvaldības preses dienestā aģentūrai LETA paskaidroja, ka šādu lēmumu domes vadība pieņēmusi šorīt, lai izvairītos no iespējamajiem likumpārkāpumiem sakarā ar pagājušajā nedēļā valstī oficiāli sākušos priekšvēlēšanu kampaņas laiku.

Atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem ko deputātu kandidāti drīkst darīt, ko - nē šajā laikā, domes vadības pārstāvji cer gūt trešdien, 8.februārī, paredzētajā Latvijas Pašvaldību savienības rīkotajā videokonferencē par aģitācijas ierobežojumiem pirmsvēlēšanu laikā, kurā piedalīsies arī kompetentas personas no Korupcijas no vēršanas un apkarošanas biroja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)