Banner 980x90

Daugavpils mērs: Kučinskis ir pazīstams, pieredzējis un nosvērts politiķis

Foto no Daugavpils pilsētas domes arhīva
Foto no Daugavpils pilsētas domes arhīva

Kučinskis ir pietiekami pazīstams, pieredzējis, nosvērts politiķis, kompetents gan valsts pārvaldes, gan atsevišķās citās jomās, aģentūrai LETA atzina Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija).

Līdz ar to Daugavpils mērs uzskata, ka šeit nekādiem lieliem noslēpumiem nevajadzētu būt. Drīzāk runa varētu būt par partijām, valdības veidošanu un tās darbu.

"Kučinskim ir dota iespēja veidot valdību. Tagad starp partijām ir jānotiek politiskajām konsultācijām un jāmeklē iespēja izveidot valdību, kura būtu spējīga saņemt atbalstu Saeimā un strādāt. Vai Kučinskim šajā procesā izdosies rast kopsaucēju, lielā mērā būs atkarīgs arī no partijām," norādīja Lāčplēsis.

Daugavpils mērs uzskata, ka tagad nevienam nevajadzētu izvirzīt kaut kādus nosacījumus, bet gan sēsties pie sarunu galda un sākt konsultācijas.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis aicinājis Zaļo un zemnieku savienības izvirzīto premjera amata kandidātu Kučinski veidot nākamo valdību.

Kučinskis jau paudis viedokli, ka jaunajā valdībā jābūt iespējami mazākām izmaiņām salīdzinājumā ar pašreizējo Ministru kabinetu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)