Banner 980x90

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcionāri kārtējā sapulcē pārvēlēs padomi

Rīga, 12.jūn., LETA. Vilcienu remontētāja "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca" akcionāri šodien kārtējā sapulcē pārvēlēs padomi, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Tāpat akcionāru kārtējā sapulcē plānots apstiprināt 2016.gada pārskatu, ievēlēt zvērinātu revidentu 2017.gada pārskata pārbaudei un ievēlēt jaunu revīzijas komisiju triju cilvēku sastāvā uz trim gadiem.

Šobrīd "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" padomē strādā Oļegs Osinovskis, Romāns Zaharovs, Lauri Reinholds, Sergejs Jakovļevs un Mihails Terentjevs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca" apgrozījums pērn salīdzinājumā ar 2015.gadu samazinājās par 32% - līdz 18,675 miljoniem eiro, savukārt kompānijas zaudējumi bija 4,042 miljonu eiro apmērā, kas ir pieaugums 7,9 reizes. Kompānijas revidenta atzinums ir ar apstākļu akcentējumu.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" lielāko īpašnieku vidū ir Igaunijas uzņēmums "Skinest Rail" - 47,97%, kā arī Krievijas transporta kompānijas "Severstaļtrans" uzņēmumu grupā ietilpstošais Igaunijas uzņēmums "Spacecom", kam pieder 25,27%. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)