Banner 980x90

Daugavpils dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmuma izpilddirektora amatā ieceļ Mamaju

Daugavpils, 10.jūl., LETA. Ar mērķi stiprināt vadības kapacitāti un kontrolēt uzņēmuma kapitāldaļu turētāja pārstāvja, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa (S) doto uzdevumu izpildi, SIA "Daugavpils dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmums" (DDzKSU) atjaunots izpilddirektora amats, kurā iecelta Jūlija Mamaja, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

DDzKSU izpilddirektora amats ieviests, ņemot vērā apstākli, ka uzņēmuma valdes loceklis Jevģēnijs Oļenovs neatrodas darba vietā un ir atvaļinājumā. Mamaja uzņēmumā ir strādājusi arī iepriekš un ar tiesas lēmumu ir atzīta viņas nelikumīga atbrīvošana no darba.

Elksniņš ir pieprasījis DDzKSU valdei sniegt informāciju par dzīvojamo māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas jautājumiem, lai gūtu pārliecību par kapitālsabiedrības efektīvu pārvaldību, racionālu un ekonomiski pamatotu resursu izmantošanu.

Ir pieprasītas atskaites par: nesadalītā ūdens rādītājiem; apsaimniekošanas maksas noteikšanas, izmantošanas uzskaiti un caurskatāmību; pasākumiem, kuri tiek veikti dzīvokļu īpašnieku parādu samazināšanai un novēršanai; dzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas ieņēmumiem un izdevumiem; dzīvojamo māju kapitālo remontu veikšanu; situāciju ar avārijas stāvoklī esošajām dzīvojamajām mājām.

Ņemot vērā izvirzīto jautājumu aktualitāti, dome uzdevusi DDzKSU sagatavot rīcības plānu ar iespējamajiem risinājumiem, izpildes termiņiem, nepieciešamo finansējuma apjomu un tā ieguves avotiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)