Banner 980x90

Daugavpils dome piešķir spīdveja klubam "Lokomotīve" 117 000 eiro

Daugavpils, 6.okt., LETA. Šodien Daugavpils pilsētas domes ārkārtas sēdē pašvaldības deputāti piešķīruši spīdveja klubam "Lokomotīve" 117 000 eiro.

Minētā naudas summa klubam piešķirta parādu segšanai, lai tas varētu sākt jauno spīdveja sezonu.

Daugavpils pilsētas domes vadība uzskata, ka nākamajā gadā būtu jāveic stingrāka kontrole pār klubam piešķirto līdzekļu izlietojumu.

Jau vēstīts, ka īsi pēc vēlēšanām spīdveja kluba "Lokomotīve" vadība vērsās pašvaldībā ar lūgumu piešķirt klubam 260 000 eiro, lai tas varētu turpināt startēt ieplānotajās sacensībās. Lai izvērtētu kluba finansiālo situāciju, tika veikta tā finanšu dokumentu pārbaude, kuras rezultātā šīs summas apmērs ir samazinājies līdz 170 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)