Banner 980x90

Daugavpils cietoksnī durvis vērusi jauna mākslas galerija "Baltais zirgs"

Daugavpils, 8.jūn., LETA. Daugavpils cietoksnī, bijušajā cietokšņa provianta magazīnas ēkā, Nikolaja ielā 9, durvis vērusi jauna mākslas galerija ar zīmīgu nosaukumu "Baltais zirgs", aģentūru LETA informēja Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrā.

Nosaukums "Baltais zirgs" jaunajai mākslas galerijai nav izvēlēts nejauši. Tā atrodas blakus pērn Daugavpils cietoksnī uzstādītajam un atklātajam vides objektam - zirga spoka skulptūrai.

Ēkā, kur atrodas mākslas galerija "Baltais zirgs" 19.gadsimtā atradās pārtikas noliktavas.

Galerijā ikviens interesents varēs apskatīt mākslas darbus, kā arī tikties ar māksliniekiem, kuru darbi tiks izstādīti galerijā.

Mākslas galerija būs īpaša arī ar to, ka šeit ikviens interesents varēs arī paņemt līdzi iepatikušos gleznu, iepriekš to nopērkot.

Šodien Mākslas nakts laikā mākslas galerija "Baltais zirgs" cietokšņa viesiem būs atvērta no plkst.11 līdz 02. Ikdienā tā darbosies no plkst.11 līdz 18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)