Banner 980x90

Daugavpils atkritumu apsaimniekotājs par 117 914 eiro iegādājies auto šķirotu atkritumu savākšanai

Rīga, 15.okt., LETA. Realizējot Kohēzijas fonda (KF) atbalstīto projektu, SIA "AADSO", kas nodrošina atkritumu apsaimniekošanu Daugavpilī, par 117 914 eiro iegādājusies šķirotu atkritumu izvedēju, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Uzņēmums ir realizējis projektu "Materiāltehniskās bāzes iegāde šķiroto atkritumu savākšanas sistēmas kapacitātes uzlabošanai", ko vairāk nekā 32% apmērā līdzfinansēja KF. Īstenojot projektu, "AADSO" ir iegādājusies specializēto automašīnu, kas paredzēta atšķirotu atkritumu savākšanai no mājsaimniecībām un juridiskajām personām. Plānots, ka drīzumā atkritumu apsaimniekotājs Daugavpilī sākt sašķiroto atkritumu savākšanu no klientiem bez maksas.

"AADSO" noslēgtai iepirkums liecina, ka teleskopisko iekrāvēju-pašgājējmašīnu uzņēmumam piegādājusi SIA "Agritech", un kopējā līguma summa ar pievienotās vērtības nodokli ir 117 914 eiro.

Atkritumu apsaimniekotājs ir deviņu Latgales pašvaldību kapitālsabiedrība, un vairāk nekā puse uzņēmuma daļu pieder Daugavpils pilsētai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)