Banner 980x90

Daugavpilī vasaras nodarbinātības pasākumos šogad iesaistīs 1185 jauniešus

Daugavpils, 7.febr., LETA. Daugavpilī vasaras nodarbinātības programmā šogad plānots iesaistīt 745 jauniešus vecumā no 15 līdz 19 gadiem un 340 pusaudžus vecumā no 13 līdz 14 gadiem.

Kā aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamentā, jauniešu reģistrācija vasaras nodarbinātības programmai sāksies 25.februārī un turpināsies līdz 9.martam. Reģistrēties tai varēs elektroniski Jaunatnes departamenta mājaslapā.

Tiem jauniešiem, kam nav pieejas datoram, 25.februārī no plkst.11 līdz 13, šāda iespēja būs sagādāta Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas telpās, kur viņi paši varēs reģistrēties vasaras nodarbinātības programmas sistēmā.

Pusaudžu vecumā no 13 līdz 14 gadiem reģistrācija vasaras nodarbinātības programmai notiks mācību iestādēs, kur iesniegumus no vecākiem pieņems skolu sociālie pedagogi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)