Banner 980x90

Daugavpilī varēs doties ekskursijā ar retro tramvaju

Daugavpils, 17.maijs, LETA. Sestdien, 19.maijā, no plkst.13.30 līdz 22 Daugavpilī būs līdz šim nebijusi iespēja doties ekskursijā pa pilsētu ar retro tramvaju, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrā.

Retro tramvajs kursēs maršrutā no Ķīmiķu mikrorajona līdz Daugavpils cietoksnim, apstājoties visās maršruta pieturās. Brauciena gaitā pasažieriem būs iespēja noklausīties īpaši šim braucienam sagatavotu audioekskursiju par Daugavpils pilsētu.

Izmantojot savus viedtālruņus un skenējot tramvajā izvietotos QR kodus, pasažieri varēs noklausīties ekskursiju latviešu, krievu vai angļu valodā.

Ekskursiju ar retro tramvaju nodrošina Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar AS "Daugavpils satiksme". Brauciena maksa - 0,43 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)