Banner 980x90

Daugavpilī uzstāsies grupa "Wild Detroit Gang"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 22.oktobrī, plkst.22.00 Daugavpilī, klubā "Artilērijas Pagrabi" notiks vērienīgs grupas "Wild Detroit Gang" koncerts, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informē koncerta organizatori.

Koncertā piedalīsies arī īpašie viesi.

"Wild Detroit Gang" ir Latvijas grupa (oficiāli no Rīgas) kopš 2014.gada, kurā diezgan pieredzējušos māksliniekus saista kaislība pret blūza un rokenrola mūziku.

Grupas nosaukums cēlies, iedvesmojoties no viena būtiska fakta - 70-80 gados hard rock grupa "Kiss" izveidoja dziesmu "Detroit rock city". Tā kļuva tik pārgalvīgi populāra, ka sabiedrībā pilsētu Detroit`u sāka dēvēt par roka galvaspilsētu. Grupas saknes ir meklējamas mazā, toties spēcīgajā Latvijas pilsētā Krāslavā. Jāņa, Gunāra un "Kaupo" dzimtene ir tieši Krāslava. Vienīgi "bass lēdija" ir no Daugavpils

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)