Banner 980x90

Daugavpilī plāno rekonstruēt kartodromu "Blāzma"

Daugavpils, 1.aug., LETA. Daugavpils pilsētas dome ir izsludinājusi atklātu konkursu par tiesībām izstrādāt kartodroma "Blāzma" būvprojektu un nodrošināt autoruzraudzību, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Saskaņā ar konkursa tehnisko specifikāciju kartodromā Blāzmas ielā 11 paredzēta kartinga pasākumu - sacensību organizēšana, autosporta veicināšanas un pilnveidošanas pasākumi.

Piedāvājumi konkursam jāiesniedz līdz 16.augustam. Būvprojekts jāizstrādā pilnā apjomā atbilstoši būvniecības noteikumu prasībām un tādā detalizācijas pakāpē, lai pēc tā varētu nepārprotami izpildīt būvdarbus.

Par autoruzraudzības veikšanu objektā līgums tiks slēgts atsevišķi pēc tam, kad Daugavpils pilsētas dome būs veikusi iepirkumu par būvniecību.

Jūnija beigās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Rihards Eigims (Mūsu partija) tikās ar "Daugavpils kartinga kluba" vadītājiem un pārrunāja ar kartodroma "Blāzma" rekonstrukciju un attīstības iespējām saistītus jautājumus.

Kluba pārstāvji uzskata, ka ir svarīgi, lai trase tiktu sertificēta un atbilstu starptautiska mēroga sacensību rīkošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)