Banner 980x90

Daugavpilī pirmajās desmit minūtēs vasaras nodarbinātības programmai reģistrējas 697 jaunieši

Daugavpils, 26.febr., LETA. Daugavpilī pirmajās desmit minūtēs jauniešu vasaras nodarbinātības programmai reģistrējušies 697 jaunieši vecumā no 15 līdz 19 gadiem, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Visi jaunieši, kuri reģistrējās vasaras nodarbinātības programmai, uz norādīto e-pasta adresi saņēma apstiprinājuma vēstuli. Tajā ir norādīts piešķirtais unikālais kods, ar kura palīdzību būs iespējams uzzināt vai jaunietis ir ticis iekļauts vasaras nodarbinātības programmas pamatsarakstā.

Klātienē vasaras nodarbinātības programmai reģistrējās viens jaunietis.

Jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem elektroniskā reģistrācija vasaras nodarbinātības programmai būs iespējams līdz 8.martam. Rezultātu saraksti tiks publicēti Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļas mājas lapā 3.aprīlī.

Šogad Daugavpilī vasaras nodarbinātības programmā plānots iesaistīt 1258 jauniešus vecumā no 15 līdz 19 gadiem un 412 pusaudžus vecumā no 13 līdz 14 gadiem.

Pusaudžu vecumā no 13 līdz 14 gadiem pieteikšanās jauniešu vasaras nodarbinātības programmai Daugavpilī sākās 3.februārī un ilga līdz 15.februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)