Banner 980x90

Daugavpilī piektdien atklās starptautisku keramikas simpoziju "Ceramic Laboratory"

Rīga, 17.jūl., LETA. Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā 20.jūlijā plkst.16 notiks sestā starptautiskā keramikas simpozija "Ceramic Laboratory" atklāšanas pasākums, aģentūru LETA informēja Rotko mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Šogad simpozijā piedalīsies 14 mākslinieki no desmit pasaules valstīm - Toru Kurokava (Japāna), Aļona Muhina (Krievija), Mudita Bhandari (Indija), Egle Enikīte-Narkevičiene (Lietuva), Zinaīda Blizņuka (Ukraina), Nizams Orkuns Enals (Turcija), Dāvids Žinda (Polija), Sofja Karšai (Ungārija) un Andreass Formeirs (Austrija). Latviju simpozijā pārstāvēs Inita Reimandova, Lilija Zeiļa, Ilona Abdulajeva, Una Gura un Sanri.

Simpozija laikā no 30.jūlija līdz 2.augustam paredzētas dažādas keramikas apzināšanas lekcijas un meistarklases. Starptautiskais keramikas simpozijs ar dalībnieku darbu izstādi un sertifikātu pasniegšanu noslēgsies Rotko mākslas centrā 3.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)