Banner 980x90

Daugavpilī par 3,2 miljoniem eiro modernizēs Valsts ģimnāzijas infrastruktūru un materiāli tehnisko bāzi

Daugavpils, 14.jūn., LETA. Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstītu projektu, Daugavpilī tiks modernizēta Valsts ģimnāzijas infrastruktūra un materiāli tehniskā bāze, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Projekta "Daugavpils Valsts ģimnāzijas materiāli tehniskās bāzes un infrastruktūras modernizācija Cietokšņa ielā 33, Daugavpilī" realizācijas rezultātā tiks izveidota ergonomiskā mācību vide, atjaunoti ēkā inženiertīkli -ventilācija, apkures sistēma, apgaismojums - kā arī izremontētas telpas. Objekts tiks pielāgots arī personām ar īpašām vajadzībām, tādējādi nodrošinot vides pieejamību.

Projekta mērķis ir attīstīt Daugavpils Valsts ģimnāzijas infrastruktūras, lai sekmētu plānoto kompetenču pieejā balstītā vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu.

Būvniecības darbu Daugavpils Valsts ģimnāzijas ēkā ģenerāluzņēmējs ir SIA "Lagron", projekta realizācijas termiņš - 2019.gada 30.novembris.

Projekta "Daugavpils Valsts ģimnāzijas materiāli tehniskās bāzes un infrastruktūras modernizācija Cietokšņa ielā 33, Daugavpilī" kopējās izmaksas ir 3 228 636 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)