Banner 980x90

Daugavpilī par 158 000 eiro labiekārtos un izgaismos Porohovkas ezera teritoriju

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Daugavpilī par 157 851 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) tiks labiekārtota un izgaismota Porohovkas ezeram piegulošā teritorija, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Pašvaldības izsludinātajā iepirkumā "Porohovkas ezera teritorijas labiekārtošana" ir uzvarējusi SIA "CKD D", kas apņēmusies veikt minētos darbus par 88 853 eiro bez PVN. Būvdarbu izpildes termiņš ir četri mēneši no līguma parakstīšanas dienas.

Savukārt iepirkumā "Apgaismojuma būvniecība Porohovkas ezera teritorijā un ielu gaismekļu piegāde" tiesības veikt apgaismojuma būvniecību ir ieguvusi SIA "Daugavpils energoceltnieks", bet tiesības piegādāt ielu gaismekļus - SIA "EK sistēmas". Darbu izmaksas ir attiecīgi 35 593 un 33 605 eiro eiro bez PVN. Apgaismojuma uzstādīšana Porohovkas ezera teritorijā jāveic divos mēnešos. Gan piegādātajiem ielu gaismekļiem, gan veiktajiem būvniecības darbiem paredzēta piecu gadu garantija.

Porohovkas ezera teritorijas labiekārtošanas darbu iepirkumā tika saņemti četru, bet iepirkumā par apgaismojuma būvniecību un gaismekļu piegādi – desmit pretendentu pieteikumi.

Porohovkas ezera tīrīšanas un teritorijas labiekārtošanas darbi tika sākti 2014.gada pavasarī. Līdz rudenim tika padziļināta ezera gultne, tagad tā vietām sasniedz desmit metrus, kā arī sakārtoti ezera krasti un izcirsti krūmi. 2015.gadā šeit tika uzstādīts bērnu rotaļu laukums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)