Banner 980x90

Daugavpilī no jaunā gada nedaudz samazināsies maksa par apkuri

Rīga, 29.nov., LETA. 2019.gada 1.janvārī Daugavpilī stāsies spēkā jauns siltumenerģijas tarifs, kas ir par 1% zemāks nekā pašlaik, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes sēdē apstiprināts jauns pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" siltumenerģijas tarifu plāns. Sākot ar 2019.gada 1.janvāri, Daugavpilī par siltumu būs jāmaksā 57,88 eiro par megavatstundu (Mwh) līdzšinējo 58,32 eiro par Mwh vietā.

"Daugavpils siltumtīklu" valdes loceklis Viktors Lukjančiks informēja, ka SPRK padome izsniegusi atļauju turpmāk mainīt siltumenerģijas tarifu, ja samazināsies kurināmā iegādes cena vai iepirktās siltumenerģijas cena.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka apkures sezonas sākumā siltumenerģijas tarifs pilsētā bija 63,01 eiro par Mwh, kas izsauca neapmierinātību iedzīvotājos. Pilsētā arī sākta iedzīvotāju parakstu vākšana, protestējot pret augstu maksu par siltumu, taču tarifu pakāpeniski izdevies samazināt.

Augstā maksa par apkuri bija arī viens no iemesliem, kāpēc koalīciju ar nu jau bijušā pilsētas mēra Riharda Eigima "Mūsu partiju" pameta Latgales partija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)