Banner 980x90

Daugavpilī nelikumīgā alkohola ražotnē atrod 552 litru brāgas

Rīga, 6.sept., LETA. Daugavpilī likvidēta nelegālā alkohola ražošanas un tirdzniecības vieta, konfiscējot 552 litrus brāgas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Saņemot informāciju, ka Daugavpilī, iespējams, kādā dzīvoklī tiek ražoti un tirgoti nelikumīgie alkoholiskie dzērienu, likumsargi kādā īpašumā veikuši kratīšanu. Tās laikā konstatēts, ka dzīvokļa istabā ir speciāli aprīkota alkohola ražotne, tiek glabāti nelikumīgi alkoholiskie dzērieni, ka arī to izgatavošanai izmantojamās izejvielas.

Kopumā notikuma vietā konfiscēts ap 552 litriem brāgas, teju 23 litri gatavās produkcijas - kandžas -, alkohola ražošanas ierīces, cukurs un arī citas alkohola ražošanā izmantojamas izejvielas. Turpat aizturēts arī iespējamais vainīgais - 1967.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs. Pēc likumsargu rīcībā esošās informācijas, saražoto alkoholu vīrietis bija tirgojis turpat savā dzīvesvietā.

Pašlaik policisti turpina izmeklēšanu, lai precīzi noteiktu konfiscēto vielu skaitu un sastāvu ir nozīmētas ekspertīzes, savukārt iespējamam vainīgajam par minētiem likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)