Banner 980x90

Daugavpilī izsludina cenu aptauju kartodroma būvniecībai nepieciešamās topogrāfiskās izpētes veikšanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments uzaicinājis potenciālos pretendentus piedalīties cenu aptaujā par tiesībām veikt kartodroma būvniecībai Daugavpilī, Blāzmas ielā 11, nepieciešamo topogrāfisko izpēti.

Cenu aptaujas izsludinātājs uzskata, ka piedāvājuma līgumcena nepārsniegs 3999 eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Cenu aptaujas uzvarētājam līgumā paredzētie izpētes darbi būs jāpabeidz divos mēnešos no līguma noslēgšanas dienas.

Lai piedalītos cenu aptaujā, pretendentam ir jābūt reģistrētam Latvijas Uzņēmumu reģistrā vai līdzvērtīgā reģistrā ārvalstīs. Pretendentam ir jābūt arī pieredzei kultūrvēsturisko pieminekļu izpētē.

Piedāvājumi cenu aptaujai iesniedzami līdz 26.augustam plkst.15.30. Izvērtējot piedāvājumus, galvenais izvēles kritērijs būs to cena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)